Termeni şi condiţii

Accesarea, vizitarea, folosirea site-ului cartusescu.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.
Preţurile produselor sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

Site-ul cartusescu.ro este administrat de SC MISS OFFICE SRL. 
Sediu social: Șos. Giurgiului nr. 79-101, sector 4, București.
Punct de lucru: str. Izvor nr. 78, corp B, etaj 1, cam. 1-2, sector 5, București, telefon: 0723008305, 0762105009, mail: escu[at]cartusescu.ro
Nr. înm. Reg. Comerțului J40/12936/2012, Cod fiscal RO30870582. Toate datele noastre de contact le găsești aici.

Achiziționarea produselor prin intermediul site-ului cartusescu.ro este considerată "contract la distanță", pentru că reprezintă o tranzacție încheiată intre furnizorul profesionist de produse și servicii și consumatorul final, în cadrul unui sistem de vânzare la distanță (prin comenzi on-line pe site, prin mail sau telefonic, în lipsa contactului fizic dintre părți sau în lipsa contactului fizic între consumator și produsul achiziționat). Contractul se consideră încheiat în momentul în care furnizorul a transmis consumatorului confirmarea finală a comenzii (incluzând finalizare status comandă, emitere factură, certificat de garanție și declarație de conformitate, întocmire documente de transport, recepție produs și încasare contravaloare în bani). Drepturile legale ale consumatorului final sunt detaliate aici.

Proprietate intelectuală:
Conținutul site-ului cartusescu.ro incluzând dar fără a se limita la texte, imagini, elemente de grafică web, coduri sursă este proprietatea Miss Office SRL.
"Miss Office" și "Cartușescu" sunt mărci comerciale protejate, înregistrate în Registrul Mărcilor de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci cu numerele 162434 și 162433. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus sau utilizarea mărcilor comerciale, în formă directă sau indirectă fără acordul Miss Office SRL se sancționeză conform legislației în vigoare.
Fotografiile produselor au doar caracter informativ şi generic, iar uneori pot conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetele standard ale produselor. Specificaţiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără înştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Dacă ai descoperit o eroare în funcţionalitatea site-ului sau în descrierile produselor, te rugăm să ne informezi şi promitem să o remediem în cel mai scurt timp. Prețurile produselor pot fi schimbate fără înștiințare prealabilă.

Confidențialitate, coockies și politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR):
Pe site-ul cartusescu.ro se pot plasa comenzi atât prin dar și fără autentificare într-un cont de utilizator. Te rugăm să completezi formularele site-ului cu date corecte și reale. Datele înscrise în orice formular de pe site, în timpul sau înaintea unei comenzi, la trimiterea oricărui mail cu informaţii legate de identitatea utilizatorului sau datele sale de contact sunt confidenţiale. Datele furnizate vor fi utilizate în scopul emiterii actelor fiscale si de transport sau pentru contactarea clienților cu scopul confirmării comenzilor. Mai multe detalii privind confidențialitatea și respectarea GDPR aici.

Livrare și plată:
Îți oferim metode flexibile de livrare a produselor, cum ar fi: ridicare comenzi de la punctul nostru de lucru, livrare produse gratuită sau contra-cost în București, livrare produse prin curier în toată țara.
Pentru achitarea produselor poți alege să plătești numerar sau cu cardul la magazinul nostru, să plătești ramburs curierului sau să transferi bani în contul nostru prin ordin de plată. Acceptăm și plata online cu cardul prin procesatorul de plăți Netopia Payments (în implementare). Toate detaliile privind livrarea și plata le găsești aici.

Returnare produse și restituire bani:
Ai dreptul de a solicita retragerea unilaterală din contractul la distanţă precum şi returnarea produsului achiziționat exclusiv on-line în termen de maximum 14 zile de la data achiziției. Termenul maxim de restituire a banilor către tine este de 14 zile de la recepţionarea produsului returnat la sediul nostru. Procedura de returnare a produselor și restituirea banilor, precum și formularul de retur produse sunt disponibile aici.

Conditii de garantie:
Pe toată perioada garanției, vom repara sau înlocui produsul reclamat și constatat ca fiind defect, iar în cazul în care acest lucru nu mai este posibil, vom restitui la cerere contravaloarea acestuia.

Produsele sunt disponibile și pentru achiziție directă prin noua aplicație SEAP (SICAP).